Клавдия: "Колкото повече прости неща се пеят, толкова повече се възприемат"

Pinterest LinkedIn +

Защо в текстовете на съвременните БГ хитове става дума все за хапчета, прахчета, козче, партита, бутилки и пр. – запита Милен Цветков поп звездата Клавдия и рапърите Димитър Попов-Т.H.A. и Теодоси Николов-TOTO при гостуването им в телевизионното му студио по повод рилийза на съвместния им проект After Party. Въпрос, който емблематичният водещ задава често, когато посреща в предаването си БГ изпълнители.

"Колкото повече прости неща се пеят, толкова повече се възприемат", каза, разсъждавайки по темата за поп лириката, Клавдия, чиято кариера стартира с участието й в първия български музикален формат – Star Academy, през който преминаха също така Аксиния и фронтменът на D2 Деан Каменов.

Тогава тя бе 17-годишна, а впоследствие завърши Националната музикална академия в София със специалност "Поп и джаз пеене" и се опита да се реализира в Париж.

Какво е посланието на After Party, попита още Милен Цветков гостите си, на което те отговориха: "Хората да се забавляват повече, да ходят на афтърпартита", а T.H.A. уточни, че "прахчетата" и "хапчетата", които се споменават в текста на парчето, са всъщност обичайните средства, до които човек прибягва след тежка нощ, а не "някакви други съставки".

Гледай After Party тук>>
Гледай видео с Клавдия
тук>>

Сподели.