"Къртицата": Рут Колева напусна шоуто завинаги

Pinterest LinkedIn +

Само два дни след напускането на Деян Донков и четири дни преди финала на шоуто от Базата на "Къртицата" си тръгна още един от звездните участници във формата – Рут Колева.

Нейната номинация бе излъчена от зрителите, а човекът, срещу когото се изправи и в крайна сметка изгуби в Теста на Къртицата, бе избран в ритуала със забиване на копия.

След като почти от самото начало на формата стана ясно, че между Рут и журналиста Любомир Жечев има някаква по-особена химия, в самия му край певицата се конфронтира жестоко с него, а по ирония на съдбата двамата се изправиха един срещу друг в елиминационния Тест на Къртицата.

Победена от 25-годишния софиянец, Рут бе длъжна да разкрие дали ролята на Къртицата е била дадена на нея, но и тя, както всички предишни отпаднали преди нея участници, даде отрицателен отговор на този въпрос.

След напускането й в битката за победата, чийто изход ще стане ясен на 17 юни 2013 г., останаха шестима души – Кирил Ефремов, Деян Неделчев-Икебаната, Божидар Искренов-Гибона, Любомир, Тодор Бакалов и Марина Певтичева, която, противно на очакванията, този път не бе номинирана.

Сподели.