"Къртицата": Деян Донков напусна завинаги Базата

Pinterest LinkedIn +

Българският театрален и кино актьор Деян Донков се оказа единият от двамата участници в "Къртицата", чиято участ е да напуснат шоуто в последната седмица преди финала му. Той бе заподозрян като саботьор от зрителите и се яви на Елиминационен тест срещу Марина Певтичева, която и този път оцеля в това изпитание.

Слагайки край на играта си, Донков бе длъжен да отговори на въпроса дали той е Къртицата. Отговорът на актьора бе отрицателен, което означава, че някой от останалите след напускането му Заселници в Базата успява да играе своята двойна игра без да бъде разкрит от самото начало на формата преди близо три месеца.

Въпреки че засега остава в шоуто и битката за "големия джакпот", Марина най-вероятно отново ще бъде номинирана за елиминация още утре, 13 юни, тъй като поредният й успех в Теста на Къртицата засилва подозренията, че именно тя е саботьорът в Базата.

Другият топ кандидат за явяване на теста е Кирил Ефремов, който получи равен на нейния брой копия от съотборниците си – 4. Двамата се изправиха един срещу друг в дуел, определящ кой от тях ще се яви на Елиминационния тест срещу Деян Донков.

Последният прекара известен период от престоя си в Базата в компанията на своя приятелка Радина Кърджилова, която обаче не издържа на напрежението и напусна шоуто по собствено желание.

Сподели.