Жена на милионер разкри как се съблазнява богат съпруг

Pinterest LinkedIn +

Известната шведска блогърка Анна Бей, която е омъжена за милионер, обясни на своите последователки как да привлекат богат съпруг с помощта на външния си вид и с поведението си. Нейните откровения бяха споделени с широката общественост от изданието "Daily Mail".

34-годишната Бей напомня, че мъжете обръщат внимание първо на външния вид и на тоалета на жената. "В днешно време има много и различни стилове на обличане и жените често забравят за кого се обличат", съобщава тя и допълва, че когато избират как да се облекат, момичетата трябва да мислят за човека, чието внимание биха искали да привлекат. Блогърката смята, че винаги трябва да се предпочитат по-женствени детайли и аксесоари при облеклото.

От друга страна, жената трябва да се чувства комфортно в избрания тоалет. "Затова трябва да се търси баланс между елементите, които ви дават увереност, и тези, които ще се харесат на противоположния пол", пояснява Анна Бей.

Що се отнася до поведението, което би довело до желаната цел, шведката предлага на девойките да се държат хладно и да изглеждат недостъпни, като същевременно подчертават своята женственост. "Ако имате женствени форми, подчертайте ги, ако не - постарайте се да се сдобиете с такива", допълва блондинката.

През есента на миналата година Бей състави списък на нещата, които правят жените да изглеждат "евтино". На първо място тя поставя спортните екипи, които тя смята за най-голямата грешка в стила на една дама, когато тя ги носи извън спортните зали. Като друга основна грешка блогърката посочва носенето на прилепнали по тялото рокли, тъй като те привличат нездрав интерес основно към фигурата на дамата.

Анна Бей става известна сред определени кръгове жени като автор на блога JetsetBabe.com. Тя го създава през 2012 г., когато се мести от Швеция в столицата на Великобритания и се чувства отегчена и самотна. Тя споделя с последователите си, че е претърпяла известни трансформации, за да се впише във високото общество. Сред по-драстичните промени във външния си вид посочва отслабване с 15 кг, пластична операция на носа, добавяне на ботокс, където е нужно, и екстеншъни на косата, цялостна промяна на гардероба.

Професията на шведката е свързана с дигитален маркетинг. Тя е живяла в 8 различни страни и говори 5 езика. Тя споделя, че се движи в елитни кръгове от 14 години и смята себе си за експерт в общуването с хора от висшето общество. В блога си jetsetbabe.com. споделя още, че от
2014 г. лайфстайлът й е повлиян в голяма степен от нейния приятел и тя лично изповядва схващането, че всяка жена може да избере дали да работи, или не.
Сподели.