Мъж обвини котарака си за бременността на съпругата му

Pinterest LinkedIn +

Потребител на сайта Reddit обвини котарака си за втората бременност на своята съпруга, разказва "Сън" ("The Sun").

Мъжът разказал, че миналата година се е родило първото им дете и първоначално те са искали да имат още едно, но поради тежката бременност на майката, протекла с много усложнения, както и във връзка с възникналата впоследствие пандемия от коронавирусна инфекция семейството е решило да отложи плановете си за разрастване. Двойката е използвала като предпазно средство презервативи, а жената е спряла да пие противозачатъчни, тъй като е искала да отслабне.

Въпреки защитата на кондомите обаче съпругата все пак забременяла. Известно време семейството недоумявало как е възможно това да се случи. Загадката се изяснила, когато забелязали, че в кутията с презервативите имало клечки за уши - любима играчка на домашния им любимец. Така станало ясно, че котаракът, който разнасял клечките из цялата къща, ги е пъхал и в тайната кутия, а след това се е опитвал да ги вади от там и с ноктите си е пробивал презервативите през опаковките им. Именно така се е стигнало и до неочакваната бременност.

"Котаракът ни е зъл гений. Наистина смятам, че този риж негодник е по-умен от едногодишното ни дете. Той успява да проникне където си иска. Не може да го спре нито затворена врата, нито затворена кутия", се оплаква потребителят и споделя, че няма търпение да дойде времето, когато ще може да разкаже тази история на второто си дете.

По-рано подобен сюжет се разигра и в Китай, където жена осъди закъснял куриер за това, че е забавил доставката на презервативи с осем минути спрямо предварително уговорения час за доставка. Точно толкова време е било нужно на приятеля на клиентката, който очевидно не е имал необходимото търпение и е пристъпил към сексуални действия, в резултат на които жената е забременяла, съобщи изданието AsiaOne.

Сподели.