Петя Дикова отново е бременна

Pinterest LinkedIn +

Журналистката Петя Дикова отново е бременна. Щастливата новина обявиха току-що колегите й от bTV от ефира на "Преди обед".

В края на април тази година дъщерята на актрисата Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков отбеляза първия рожден ден на първородния си син Александър. Тогава таткото Илиян Любомиров написа в социалните мрежи: "За твоя рожден ден си пожелавам Господ да ни дари с още невероятни деца като теб, за да не бъдеш сам".

Очевидно Петя Дикова не планира скорошно завръщане на екран. Преди да излезе в майчинство, тя беше водеща на предаването "Cool...t", където в момента я замества Поли Гергушева.

Днешната новина е поредно доказателство, че мечтите се сбъдват, когато човек работи упорито за тях!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.