Погром в кралското семейство! Скандален дневник разкрива опит за самоубийство на бременната принцеса Даяна

Pinterest LinkedIn +

В ръцете на британската преса е попаднал неподозиран до този момент дневник на покойната принцеса Даяна.

Лейди Ди започнала да си води лични записки до съвет на психотерапевта, който посещавала. Така на белия лист били записани шокиращи подробности за случващото се зад вратите на кралския дом. Сред невероятните на пръв поглед събития се отличава най-зловещото. След поредния скандал с принц Чарлз бременната по онова време принцеса била на крачка от самоубийството. С първородния син в утробата си тя била готова да се хвърли по стълбите. Само бързата намеса на близките й я спасила ако не от смърт, то със сигурност от загуба на детето.

Дневникът разкрива още смразяващи факти от битието на кралското семейство и от личния душевен свят на принцеса Даяна. Тя разкрива как е развила булимия след непрестанната критика на Чарлз към външния й вид. За него тя била все дебела, затова започнала да повръща всяка хапка, която поставяла в устата си.

В дневника фигурира и името на Елизабет II и на останалите членове на кралската фамилия.

Кратките откъси, които са достъпни до широката публика, се четат още разкази за мистериозни телефонни обаждания, крясъци зад затворени врати и тотална изолация.

Разпространените до този момент фрагменти от дневника се четат на страниците на австралийското издание New Idea. Очаква се в най-скоро време целият дневник на трагично загиналата принцеса да стане обществено достояние. А с това да разклати още веднъж устойте на британската корона.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.