Съпругата на починал от К-19 пловдивски бизнесмен взриви мрежата! Трогателните й думи разплакват

Pinterest LinkedIn +

Ани Сариева, съпругата на известния пловдивски бизнесмен Стоян Сариев, накара обществеността да настръхне.

С трогателно обръщение тя се сбогува с човека, с когото е делила целия си съзнателен живот.

Ще припомним, че Стоян Сариев напусна този свят след заразяване с Ковид-19 на 67-годишна възраст. Той беше приет в болница скоро след потвърждаване на положителния резултат. Въпреки усилията на медиците обаче Сариев изгуби битката за живота си.

Приживе бизнесменът беше сред знаковите имена в града под тепетата. Мнозина го познават покрай една от най-големите му слабости – тениса на маса. Затова и кончината му провокира вълна от съболезнователни послания.

Най-силното и изпълнено с болка, разбираемо, е това на съпругата му.

Любовта ни надхвърля границите на този свят!, обърна се Ани към вечността, където в момента се намира нейният дългогодишен партньор.  И вярва, че един ден пак ще бъдат заедно.

Усмихнат, успешен и обичащ семейството си! Така вдовицата описва съпруга си и допълва, че тя и децата й са загубили прекрасен съпруг и баща.

А под всички публикации за смъртта му се четата десетки коментари. Всички изразяват съболезнованията си. А тези, които са познавали Стоян Сариев, се надпреварват да споделят колко всеотдаен и честен човек си е отишъл и колко несправедлива е съдбата.

Поклон!

Сподели.