Възпяха софийското метро. Чуйте едноименната песен на влогъра Боян Тодоров и Мила Роберт

Pinterest LinkedIn +

На 11.07 беше официалната YouTube премиера на новата песен на влогъра Боян Тодоров - "Софийското метро". Само за няколко дни песента успя да достигне над 83 000 гледания и да влезе в българската трендинг класация на YouTube.

В духа на лятото, свежата песен претендира да се изкачи в класацията на най-гледаните български YouTube видеа за сезона. Мелодичният и запомнящ се припев на парчето обещава да се превърне в любим рефрен на младата аудитория. В песента взема участие и певицата Мила Роберт.

Видеото към песента е в партньорство с "Метрополитен" София и е заснето на територията на различни метростанции. В него Мила Роберт влиза в ролята на контрольор. Освен нея участват и познати в онлайн пространството лица, сред които ютубърите Мъци, Flora, Sandeff и Stella и други.

Боян Тодоров е влогър с над 218K абонати. Неразделна част от видеата на Боян са приятелите и семейството му. Той постигна голям успех и с дебютната си песен "Къде са момичетата", която беше издадена преди година. "Софийското метро" е втора песен за Боян Тодоров. В текста има хумористични нотки, но и фокус върху необходимостта и удобството на Софийското метро.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.