Изтече информация за американско оръжие, предизвикващо оргазъм

Pinterest LinkedIn +

САЩ може да са опитвали да създадат оръжие, което би могло да влияе на съзнанието, да контролира сънищата, да предизвиква внезапно сърцебиене и дори... оргазъм. Това не е някаква измислица, публикувана в уебсайт на конспиративна тематика, а съвсем официална информация, предоставена на неправителствена организация по американския Закон за свобода на информацията.

Получател е нестопанската организация Muckrock, която се занимава с искания към институции в САЩ по този закон. Тя е получила твърде любопитен набор от материали при искане за достъп до архивите на американската правителствена агенция Washington State Fusion Center.

Както съобщава сайтът IFLscience.com, един от документите, получени от активистите, се нарича "Електромагнитните ефекти върху човешкото тяло" и включва концепции за различни психоелектронни оръжия, включително такива, които могат да контролират мислите, сънищата, да картографират отдалечено мозъка, както и да предизвикват внезапно съкращаване на мускулите, болка или дори оргазъм.

Преди да се отдадете на конспиративни теории, все пак от Muckrock уточняват, че наличието на такива концепции и идеи не означава, че някой е успял или изобщо е имал намерение да разработи подобни психоелектронни оръжия. Остава загадка как подобен документ е попаднал в правителствената институция и как изобщо е предоставен на НПО-то.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.