Жена обвини Марая Кери в сексуален тормоз

Pinterest LinkedIn +

Съдят Марая Кери за сексуален тормоз. Ищцата е не коя да е, а бившата ù мениджърка Стела Булочников, която преди време е била една от най-близките приятелки на певицата.

Обвинението твърди, че Марая е била "постоянно гола" пред мениджърката, според която тази голота е вид сексуален тормоз, съобщава изданието "TMZ", цитирано от "Daily Mail". Булочников твърди, че в началото на служебните им отношения певицата по-рядко си е позволявала подобна волност, но малко преди да се разделят тя се е разхождала гола почти постоянно, а освен това е извършвала "несъмнено сексуални" действия в присъствие на мениджърката.

"Първо бях шокирана, а после бях отвратена. Опитах се да покажа на Марая, че не съм такъв човек, но тя не искаше да разбере и продължаваше да се държи все по-нахално. Накрая се разделихме", твърди Стела Булочников.

Според TMZ тя е имала тригодишен договор, който е бил прекратен едностранно и предстрочно и работодателката дължи "огромна сума" като неустойка. "Марая дължи на Стела дестки милиони долари", съобщава представител на мениджърката пред "Daily Mail".

По данни на "Форбс" през 2015 г., когато договорът между двете е бил подписан, Марая е спечелила 27 милиона долара, а за времето, през което е била менажирана от Стела, богатството ù се е увеличило с около 100 милиона долара. 

Представител на звездата категорично отрече твърденията като "неоснователни".

Явно облаците около изпълнителката на вечния коледен хит "All I Want for Christmas Is You" доста са се сгъстили напоследък. В края на 2017 г. тя беше обвинена в сексуален тормоз от свой бодигард, а преди броени дни ù се наложи да признае, че страда от биполярно разстройство. Предстои да разберем и дали ще олекне с няколко милиона долара, които ще влязат в джоба на бившата ù служителка.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.