И Джейми Фокс беше обвинен в сексуален тормоз, детайлите са смехотворни

Pinterest LinkedIn +

Пореден скандал със сексуален привкус тресе Холивуд. Неизвестна жена обвини Джейми Фокс, че я е ударил с пениса си през лицето. Тя твърди, че това се е случило преди 16 години в Лас Вегас.

Според нея актьорът е настоявал да получи от нея орален секс, но след като тя отказала, той я е "ударил през лицето с пениса си", съобщава "Mirror". До момента обаче потърпевшата не се е оплаквала официално, но според нейно изявление, цитирано от медията, тя е била вдъхновена от нашумялото движение #MeToo. Шансовете ù да получи възмездие обаче са нулеви, тъй като според законите в щата Невада обвинение може да се повдигне до три години след инцидента.

За сметка на това пък 50-годишният Фокс възнамерява да съди обвинителката си, твърди TMZ. Адвокатката му е заявила пред медията: "Джейми решително отрича, че е имало подобен инцидент някога, и ще подаде оплакване в полицията в Лас Вегас срещу жената за това, че е подала фалшив сигнал против него".

"Джейми научи за абсурдните обвинения, когато от TMZ са се свързали с негови представители, за да коментират предполагаемия инцидент. До момента този случай не е попаднал в полезрението на властите през изминалите 16 години, защото всъщност той никога не се е случвал", допълва тя. 

Джейми Фокс, чието истинско име е Ерик Марлон Бишъп, споделя живота си със своята колежка Кейти Холмс. Известно време връзката им беше забулена в тайна, а като причина за това се сочеха клаузи в предбрачния договор на Холмс и бившия ù съпруг Том Круз.
Сподели.