Излезе саундтракът към новия филм "Мъже в черно: глобална заплаха"

Pinterest LinkedIn +

Саундтракът към новия филм "Мъже в черно: глобална заплаха" е вече на музикалния пазар. Оригиналната музика към лентата от култовата поредица е дело на композиторите Дани Елфман и Крис Бейкън.

Елфман е автор на музиката и към първите три филма от поредицата, а за новата продукция към него се присъединява и композиторът Крис Бейкън. Това е поредното сътрудничество между двамата именити композитори след саундтрак албумите към филмите "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", "Алиса в Огледалния свят" и "Страховити истории".

Албумът излиза само седмица преди официалната премиера на филма на 14 юни. И в "Глобална заплаха" мъжете в черно ежедневно трябва да предпазват Земята от мръсотията на Вселената, като този път са изправени пред най-голямата заплаха за човечеството и планетата – къртица в собствената им организация.

Режисьор на филма е Ф. Гари Грей, а сценарият е създаден по мотиви от комикс поредицата на американския писател Лоуел Кънингам от творческия екип "Art Marcum & Matt Holloway". Филмовата легенда Стивън Спилбърг е сред продуцентите на филма, а актьорският състав включва звездите Крис Хемсуърт, Ребека Фъргюсън, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън, Ема Томпсън и други.

Вижте официалния трейлър на филма:

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.