Задава се саундтрак към "Замръзналото кралство 2"

Pinterest LinkedIn +

Саундтракът към втората част на една от най-хитовете продукции на Дисни – "Замръзналото кралство" –излиза у нас на 15 ноември, седмица преди премиерата на филма на 22 ноември.

Предстоящата филмова продукция включва спираща дъха музика с оригинални песни от носителите на "Оскар" и "Грами" Кристен Андерсън-Лопес (Kristen Anderson-Lopez) и Робърт Лопес (Robert Lopez", както и инструментални произведения от Кристоф Бек (Christophe Beck). Гост-изпълнители във финалните надписи на филма са американските поп рок банди "Panic! At The Disco" и "Weezer", както и американската певица и автор на песни Кейси Мъсгрейвс (Kacey Musgraves).

"Музиката на Кристен Андерсън-Лопес, Робърт Лопес и Кристоф Бек е част от ДНК-то на "Замръзналото кралство". Не бихме могли да си представим "Замръзналото кралство 2" без тяхно участие. Те осигуряват толкова богато и емоционално разбиране на света и на образите в него и благодарение на невероятната им музика успяхме наистина да задълбочим и разширим тази история" – споделя един от режисьорите на продукцията Крис Бък (Chris Buck).
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.