Стартира продажбата на билети за "Замръзналото кралство 2"

Pinterest LinkedIn +

Този ноември с отворени обятия приветстваме едни от най-любимите ни анимационни герои, които ще се завърнат триумфално, за да ни въвлекат в напълно нова страница от вълнуващата си история. Ключът към миналото ще отвори вратите на бъдещето, а съдбата на Елза и Анна, както и на цялото кралство Арендел изглежда предначертана.

Но дали е така? Нетърпението да разберем с какво ще ни изненада продължението на тоталния хит от 2013 година става още по-голямо с официалния старт на продажбата на билети! Зрителите ще могат да запазят местата си пред големите екрани и да си гарантират приказното изживяване още с премиерата на "Замръзналото кралство 2".

А най-нетърпеливите фенове ще могат да се присъединят към колоритните герои още на 21 ноември, когато в кината ще има специални предпремиерни прожекции на филма.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.