Чисто нов трейлър на "Замръзналото кралство 2"

Pinterest LinkedIn +

Два месеца преди дългоочакваното продължение на "Замръзналото кралство" да се появи по екраните, "Дисни" подготвя малките си фенове с чисто нов трейлър на ледената сага.

Защо Елза е родена с вълшабна сила? Какви истини за миналото я очакват, когато тя се впуска в неизвестното към омагьосаните гори и тъмните морета отвъд Арендейл? Отговорите я зоват, но и заплашват нейното кралство.

Заедно с Анна, Кристоф, Олаф и Свен тя ще се изправи пред опасно, но забележително пътешествие, обещават създателите на лентата и допълват, че докато в първия филм Елза се опасяваше, че нейните сили са прекалено големи, този път тя ще се надява те да ù бъдат достатъчни.

Филмът "Замръзналото кралство 2" е създаден от носителите на наградата "Оскар" – режисьорите Дженифър Лий и Крис Бък, продуцента Питър дел Вечо. Същите са и авторите на музиката – Кристен Андерсън-Лопес и Робърт Лопес, макар че от трейлъра не става ясно с коя мелодия ще ни зарази новата лента. Очакваме я в кината на 22 ноември 2019 г. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.