Юлиан Вергов: Слава Богу, че има български актьори, които играят в сериозни продукции по света

Pinterest LinkedIn +

"Няма нещо лесно за игра", заяви Юлиан Вергов в студиото на bTV.

Благодарение на продуцентската компания "Трите мечки", основана от Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов, зрителите вече 100 пъти имат възможност да гледат пиесата "Спанак с картофи". Пътищата на актьорите се пресичат не само на сцената, но и в живота. Те са близки приятели, а и споделят общи страсти.

"Радваме се, че това представление успя да просъществува. Притеснявахме се, защото е комедия и не знаехме дали тримата ще можем да се справим."

Извън театралната сцена Юлиан се снима редом до красавицата Мила Йовович (Milla Jovovich) в трилъра "Четвъртият вид" (The Fourth Kind).

"Поцелувахме се малко, подрусахме се, както се казва. Снимките на сцената започнаха много тегаво, но когато видя розовите ми нокти, заснехме весело и щастливо сцената, в която накрая ме убиха. Слава Богу, че има български актьори, които играят в сериозни продукции по света. Ако не си повярваш, няма как да се получат нещата."

Актьорът коментира и последното пътуване на триото до Америка.

"Бяхме в Калифорния, успяхме да обиколим Лос Анджелис, Сан Франциско и Лас Вегас. Най-много се впечатлих от Гранд Каньон. Мисля, че пътеводна светлина не трябва да са ни американците. Мисля, че ако се ориентираме към англичаните, ще е по-добрият вариант."

Сподели.