Кит Харингтън: Захари Бахаров е чудесен актьор

Pinterest LinkedIn +

"Най-добрият съвет, който съм получавал от режисьор, е да знаеш как да пазиш силите си на снимачната площадка", заяви в ефира на bTV Кит Харингтън, който стана любимец на публиката след участието си в драмата Game of Thrones (Игра на тронове).

Ролята на Джон Сняг в хитовата фентъзи поредица е първата телевизионна роля на 28-годишния актьор. Британският чаровник дебютира в постановката War Horse (Боен кон), която постига невероятен успех, спечелвайки две награди "Лорънс Оливие".

"Театърът ми липсва. Надявам се в някакъв момент да се върна към него. Ще се върна."

В петия сезон на Game of Thrones ще видим и популярен български актьор – Захари Бахаров, който ще влезе в образа на дивака Лобода.

"Със Захари бяхме около месец в Белфаст. Преживяването беше невероятно. Той е чудесен актьор, фантастичен е. Ще харесате играта му."

Кит заяви, че най-голямото предизвикателство за всички от екипа е бил първият сезон.

"Напипвахме какво правим, опознавахме героите си. Светът, в който живеем, е примитивен, жесток, студен, отвъд Вестерос. Този свят калява Джон и мъжете до него. Той ги прави закоравели и мрачни хора. Съмнява ме това да се промени, в живота им няма много слънце и светлина.

Надявам се героят ми да умре храбро. Бих искал да умре в битка, без страх. След сериала ще си взема дълга почивка, искам да играя ролята на Кит."

Сподели.