Владо Карамазов: Търся голямата любов

Pinterest LinkedIn +

"Търся голямата любов", заяви Владо Карамазов в ефира на bTV.

Истинската фамилия на Владо е Александров, но театралната режисьорка Лилия Абаджиева решава, че артистичният псевдоним Карамазов ще изглежда по-добре на театралния афиш.

"Минаха 15 години. Понесох си целия срам от това, че се кръстих Карамазов. Приятелите ми много ми се подиграваха. Най-вероятно в първите години това име ми е донесло доста негативи, за които и аз не знам."


Никой от семейството на Владо не е в театралните среди.

"Най-голямата мечта, която успях да реализирам, е да стана актьор, да се занимавам с тази професия. Не можех да си представя да съм актьор, да играя – доста дълго време се борих за това. Дори ме беше срам да кажа на приятелите ми.

След като влязох в Народния театър си казах, че съм актьор. В първите години се разбира дали имаш характер за професията, а аз имам доста характер. Винаги съм преценявал къде ми е мястото и в момента на какво ниво съм."


35-годишният Владо и приятелите му Захари Бахаров и Юлиан Вергов създават собствена продуцентска компания.

"Имал съм доста ситуации с Юлиан. Един път на косъм се размина да влезем трайно в болница с него – заяде се с едни момчета с големи вратове. В последната секунда разбраха, че сме от телевизията. С Юлиан се разбирам, но със Захари е нон-стоп караница. Но на сцената се разбирам повече със Захари, отколкото с Юлиан."


Сподели.