Владо Карамазов: Survivor 2014 е най-интересният сезон на шоуто досега

Pinterest LinkedIn +

Владо Карамазов гостува в студиото на bTV, за да разкаже повече подробности за снимките на най-новия пети сезон на екстремното реалити шоу Survivor: Камбоджа.

"Слава Богу тази година не ядох нищо гадно. Беше важно да не получа топлинен удар, за да не прекратят снимките. Слънцето беше много силно."

Този сезон ентусиазирани фенове и бивши участници, познаващи отлично играта, ще се изправят едни срещу други в ожесточена борба за спечелването на голямата парична награда, която е в размер на 100 хиляди лева. 

"Има хора, които са врели и кипели в това, гледали са всички сезони, знаят какво ги очаква, и хора, които си нямат и идея какво ги очаква – мислят си, че отиват на курорт. Но точно това е интересното и хората ще се забавляват много."


"Тази година ми беше най-интересно. Имаше най-много участници, интересни с истории и характери. Чувах разни неща, но не знам дали е имало секс. Дали е заснето или не, не знам."

Актрисата от хитовия исторически сериал "Дървото на живота" и сценарист Христина Апостолова се присъединява към екипа на Survivor. Тя ще води 3D студиото на шоуто, където ще се коментират интересните ситуации в играта и любопитните подробности за 23-мата участници.

"Христина Апостолова, която е главната редакторка на шоуто, е моя много близка приятелка и моята най-голяма опора в самия формат – много талантлива актриса, помага ми за всичко."

Дългоочакваната продукция се завръща в ефира на bTV на 15 септември 2014 г.

Сподели.