Survivor 2014: номинации за най-безполезен играч и скандал белязаха старта

Pinterest LinkedIn +

На 15 септември 2014 г. в ефира на bTV започна петият сезон на приключенското реалити шоу Survivor. В ролята на водещ отново влезе Владо Карамазов, а актрисата, превъплътила се успешно в образа на социалистката Елена Каменова в хитовата историческа поредица "Дървото на живота" - Христина Апостолова, представи кои са оцеляващите герои в тежката обстановка на Кралство Камбоджа.

11 фена, 11 бивши играчи, познаващи тънкостите на Survivor и са готови за реванш, както и един скрит участник, за когото съдбата отреди да бъде изолиран на Острова на прокудените – това са 23-мата претенденти, които се изправят един срещу друг в битка за голямата награда от 100 хиляди лева, с които могат да променят живота си.

Участниците в екстремното шоу бяха разделени в два отбора, наречени Нага и Гаруда – митични кхмерски богове и изконни врагове. Мерлина Костадинова и Марчо Марков от племето на новобранците Нага са първите, които се сдобиха с тотем за личен имунитет, а скандал вече разтресе Гаруда – племето на ветераните.


С четири гласа Дамяна Матева от Нага и Светлин Занев от Гаруда бяха избрани за най-безполезни играчи в този етап - те ще се изправят един срещу друг в жесток дуел, в който ще бъдат заложени всички провизии на противника.


Дали феновете, които не предполагат какво ги очаква, или опитните участници, които биха могли да се възгордеят, ще си извоюват надмощие в напрегнатата игра - това ще стане ясно от следващите епизоди на шоуто Survivor: Камбоджа.

Сподели.