Vip Brother 2014: Влади Въргала, Wosh MC и Зорница Линдарева влязоха в Къщата

Pinterest LinkedIn +

Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов, известен като Влади Въргала, рапърът Wosh MC и моделът Зорница Линдарева са последните Съквартиранти, които пристъпиха прага на Къщата на Vip Brother 2014 на 17 септември 2014 г.

Жени Калканджиева се изправя срещу любовницата на мъжа й - ТУК

Виж всички участници в шоуто ТУК

"Аз съм на мнение, че целта в тази игра е да се покаже, че всички са маскари. Е, да, но това не е тайна, защото... всички са маскари!", заяви във визитката си 47-годишната звезда от комедията "Операция "Шменти капели".


Wosh MC е син на популярния актьор Иван Иванов, снимал се в хитови ленти като "Всичко е любов" и "Комбина". Стефан, както е истинското име на рапъра, нашумя и с връзките си с две от актуалните български актриси - Радина Кърджилова и Луиза Григорова, а във визитката си той сподели, че все още е влюбен в Луиза.

Виж еротичен календар с Луиза Григорова ТУК

"Много ме дразнят някакви "драма куинс", които сами са си избрали да влязат и още на първия-втория ден почват да се тръшкат, да реват... Ми к'во правиш там? Изчезвай! Тези ще бъдат първите ми жертви", допълни Wosh MC.


Третият нов съквартирант - моделът Зорница Линдарева - доби популярност покрай връзката си със съпруга на Жени Калканджиева - Стефан Манов-Тачо.


Дали Жени и Тачо са успели да заздравят любовта си, или ще видим нов скандал в Къщата на Vip Brother - предстои да разберем в следващите епизоди на шоуто.

Сподели.