Survivor 2014: Янита Янчева напусна шоуто

Pinterest LinkedIn +

Ясен е поредният участник, който отпадна от екстремното реалити шоу Survivor 2014. Янита Янчева от племето Гаруда за втори път не успя да пребори конкуренцията за спечелването на голямата награда, напускайки Кралство Камбоджа след ожесточен дуел с приятелката си Силвия Димитрова.

Янита Янчева, която работи в адвокатска кантора, гостува в студиото на bTV, за да сподели своите емоции около приключението си в Survivor 2014.

"Въпреки че сме стари участници, за нас това е ново преживяване. Мислим, че сме много по-подготвени, искаме да доказваме себе си и да поправим стари грешки. Бях в коалиция с хора, с които съм приятелка в живота. Имаше хора, които ми дадоха обещания преди играта. Исках една по-сплотена игра. Оказах се наивна."


Несъмнено Янита изглежда невероятно, но и доста по-различно в сравнение с първото си участие в играта през далечната 2008 година.

"Не харесвам показността. Не знаех за доста от кадрите, че са заснети. След радостта от победата си просто реших да се слея с природата. Няма да крия, че съм си правила корекции – те са очевадни, но това не е най-важното."


26-годишната варненка разкри, че е преборила рака.

"За себе си победих. Преди да замина, ми поставиха диагноза, която определено ме разконцентрира – рак на шийката на матката. Вече нямам този проблем и никога не съм го крила. Разбрах за него по време на медицинските прегледи за шоуто. За мен Survivor е нещо велико и реших, че трябва да изиграя тази игра", каза блондинката.

Сподели.