Vip Brother 2014: Дойде ли краят на брака на Жени Калканджиева?

Pinterest LinkedIn +

Жесток скандал между Жени Калканджиева и съпруга й Стефан Манов разруши привидното спокойствие в Къщата на Vip Brother 2014. Раздразненият Тачо свали всякакви задръжки и разкри с груби думи пред всички зрители доста лични подробности от семейния си живот с "Мис България 1995".

За проблеми между двамата се заговори в края на 2013 година, когато се появи информация, че Манов е изневерил на Калканджиева. Упоритите слухове се потвърдиха, а за страничните наблюдатели причината за раздора се оказа моделът Зорница Линдарева, с която Тачо е имал кратка интимна връзка. Но дали Зорница е единствената причина за разрива в семейството?

"Загубил съм Жени отдавна, не може да бъде жена на двама мъже. Ние нямаме връзка от една година и не мога да го крия повече! Жени е фалшива и винаги е била такава! Няма я любовта, свързва ни само детето", призна Тачо.


"Изгуби не само жена си, но и най-добрия си приятел", заяви от своя страна Жени.

Калканджиева и Манов, който е с 10 години по-млад от нея, сключиха брак през 2007 г. на бляскава церемония, а през 2009 г. се роди и техният син Георги.


На 24 септември 2014 г. се проведоха и първите реални номинации за сезона, които бяха очи в очи, а с имунитет се оказаха актьорът Иво Аръков, моделът Зорница Линдарева и танцьорът Наско Месечков, които отново се върнаха в Резиденцията

След интересни аргументи от страна на Съквартирантите Miss Playmate 2013 Елена Кучкова, Тачо, Жени Калканджиева, Мартин Мартинов, Евгени Минчев и Камелия Тодорова станаха първите застрашени от изгонване участници в реалити шоуто.

Сподели.