Vip Brother 2014: Мисия съсипа Кали - фолк певицата в депресия, обяви гладна стачка

Pinterest LinkedIn +

Силни емоции завладяха Vip Brother 2014. Мисията "По-по-най", в която Кали бе определена за "най-лицемерен и нечистоплътен" участник, съсипа психиката й.


Но това, което Кали не знаеше, беше, че не зрителите решиха кой да бъде победителят в 14-те категории на играта, а тримата "партизани", изпратени обратно в Трудово-възпитателното общежитие – актьорът от хитовия сериал "Фамилията" Иво Аръков, моделът Зорница Линдарева и танцьорът Атанас Месечков.

"Слаба съм срещу лицемерието и срещу простотията. Никога не съм играла игра. Ходя с едни и същи дрехи, които пера всеки ден. Удобни са ми, не съм суетна", заяви през сълзи попфолк певицата.

Кали даде обет за мълчание и обяви гладна стачка, а със съквартирантите общува чрез жестове: "Няма друг начин, за да изляза."


Но във Vip Brother Образцов дом нищо не може да остане скрито - звездата на "Пайнер" все пак разбра кои са виновниците за нейното състояние.

"Това не променя нищо за мен, освен че ще си добавя една пържола за обяд. Научих много неща. Аз съм силен, но и слаб човек. Много е трудно да се правиш постоянно на силен."

За да избягат от скучното си ежедневие, родните випове си организираха "Вечер на талантите", по време на която искрено се забавляваха.

Сподели.