iPhone SE или iPhone 5S – дори големите всезнайковци не виждат разлика

Pinterest LinkedIn +

Прочутият със социалните си експерименти Джими Кимъл ни кара да се разсмеем отново. Този път екипът му тръгва по улиците на Лос Анджелис в търсене на отговор на въпроса дали хората харесват повече новия iPhone SE, или стария iPhone 5. Шегата е, че всъщност дават на хората два абсолютно идентични телефона – iPhone 5S, но всички знаем колко големи специалисти са феновете на Apple. Голям смях! Ябълката се зачуди какво да прави и как да събира пари от заблудените си фенове и това видео е самото доказателство за сляпата вяра на пресветите хипстъри. Амин!

Прочутият със социалните си експерименти Джими Кимъл ни кара да се разсмеем отново. Този път екипът му тръгва по улиците на Лос Анджелис в търсене на отговор на въпроса дали хората харесват повече новия iPhone SE, или стария iPhone 5.

Шегата е, че всъщност дават на хората два абсолютно идентични телефона – iPhone 5S, но всички знаем колко големи специалисти са феновете на Apple. Голям смях!

Ябълката се зачуди какво да прави и как да събира пари от заблудените си фенове и това видео е самото доказателство за сляпата вяра на пресветите хипстъри. Амин!


Сподели.