iStick Basic Collector OTG 64GB – универсален сторидж за iPhone, Android и компютър

Pinterest LinkedIn +

Този универсален стик може да се използва като допълнително място за съхранение както за iPhone и Android устройства, така и за преносими и настолни компютри.

Независимо какъв смартфон притежавате, има едно нещо, което почти със сигурност ви липсва – достатъчно място за съхранение. Истината е, че нуждите на съвременния потребител са доста и колкото и модерен да е апаратът, рано или късно всички тези филми, музика, снимки и игри си казват думата и положението става сериозно.

За щастие на всички онези потребители, които изпитват ненаситен глад за по-голямо пространство на мобилни си устройства, съществува изключително удобно решение за това и то се нарича iStick Basic Collector OTG стик (цена 149 лв).

Този USB стик ви предлага цели 64GB място за съхранение, което е повече от достатъчно дори за огромни колекции от мултимедийни файлове. И ако се чудите защо един наглед обикновен флаш стик може да е толкова интересен или скъп, бързаме да ви уверим, че iStick Basic Collector OTG е всичко друго, но не и обикновен.


Той може да се опише като универсално сторидж решение за всяко мобилно или десктоп устройство благодарение на възможността да се свързва както с Android смартфони и таблети посредством microUSB порт, така и с iPhone модели чрез Lightning порта, а разбира се и с настолни и преносими компютри със стандартен USB порт. Точно така, благодарение на конфигурацията си 3-в-1 тази джаджа успява да постигне нещо, което нито един производител не може да ви предложи – универсално свързване практически с всеки един смартфон или таблет.

Наличните 64GB са като сбъдната мечта за всеки, който някога е изпадал в ситуацията да се чуди коя инсталирана програма или качен файл да изтрие, за да освободи място за нещо ново. Този капацитет надхвърля многократно всичко, което безплатният облачен сторидж може да ви предложи, и е повече и от много от microSD картите, които съществуват като алтернативи.

Интерфейсът на свързване USB 2.0 осигурява стабилна и бърза връзка, а самата джаджа е с Plug-and-Play съвместимост и не се нуждае от никакви драйвъри, за да работи на което и да било устройство.

Безспорно най-важната функция на iStick Basic Collector OTG е лекотата, с която пренасяте и прехвърляте данните си. Помислете сами – в един миг включвате стика във вашия лаптоп или настолен компютър, а в следващия вече може да ги отворите през смартфона или таблета си. Без значение дали ползвате смартфон на Samsung, Sony, Apple или който и да било друг производител, съвместимостта е пълна, а функционирането – безупречно.


За допълнително удобство може да инсталирате и придружаващото приложение FlashDrive App, което ви дава възможност да управлявате трансфера на файловете чрез удобен и интуитивен интерфейс и служи като среда, през която да разглеждате, отваряте и прехвърляте данните между стика и свързаното към него устройство.

Няма спор, че все по-голяма част от нашата дейност минава през мобилните устройства, а с това растат и такива основни нужди като наличието на достатъчно място за запис на големи файлове и обеми от данни. На пръв поглед това създава ново предизвикателство за потребителите, но с джаджа като iStick Basic Collector OTG 64GB можете да бъдете спокойни за доста време напред.

Купи iStick Basic Collector OTG 64GB ТУК

Сподели.