Ротативка за награди! Играй и спечели с Dice.bg

Pinterest LinkedIn +

Facebook е едно магическо място – редом със снимки на котенца, бебета и покани за въпросници тип "Кой лирически герой от песен на Криско си ти?" се крият и доста ценни неща. Стига да знаете къде да ги потърсите.

Точно такава е новата игра "Ротативка за награди" на Dice – онлайн и офлайн магазин за джаджи и аксесоари. С малко късмет и натискане на няколко бутона можете да станете собственици на супер примамливи награди.

Методът на играта е елементарен – изберете желаната категория награди, "дръпнете" виртуалната ръчка на ротативката и изчакайте да видите какви символи ще се появят на екрана. Не е необходимо да сте ходили до Лас Вегас, за да знаете как се случват нещата. Отгоре на всичко имате право на цели пет завъртания на ден!

Наградите са 13 кейса за таблети и лаптопи, 2 VIP карти за отстъпки в магазините на Dice, 3 броя слушалки Motorhead и 17 други високотехнологични продукти и аксесоари. Ако не се смятате за голям късметлия, няма страшно – всеки участвал печели талон за отстъпка от даден продукт или категория.

Наградите не спират дотук – всеки, възползвал се от получените отстъпки, участва във втора томбола за още от наградите, описани по-горе. А в края на играта един късметлия, използвал отстъпката си, ще грабне голямата награда – безжична аудиосистема Xquisit Bluetooth Box!

Всеизвестен е фактът, че от хазарт печелят не обикновените играчи, а само казината. В "Ротативка за награди" можете да забравите за това правило. В тази игра всеки може да спечели.

Играй в "Ротативка за награди" ТУК

Сподели.