Виж кой печели уникални Bluetooth слушалки с Avtora.com и Dice.bg! Любимият музикален стил на младите хора в България е... ?

Pinterest LinkedIn +

Ясно е името на победителя в играта на Avtora.com и Dice.bg за мега яки Bluetooth слушалки Jabra HALO BT 650s!

Късметлийката, изтеглена чрез жребий, е Силвия Джонева!

Тя се включи в кампанията на Avtora.com и Dice.bg за избор на любимия музикален стил на младите хора в България! В проучването участваха близо 1000 души от цялата страна, които подкрепиха един от стиловете Рок, Поп, Хип-хоп, Електронна, Попфолк, Реге и Ска, Класика и Джаз.

Резултатите от гласуването са повече от любопитни! Любимият музикален стил на младите хора в България е... Рокът, който събира 28,08% от вота на потребителите! Изглежда обаче широкоразпространеното мнение, че в по-голямата си част българските меломани са фенове на твърдия звук, скоро няма да е валидно!

На второ място в допитването на Avtora.com и Dice.bg се класира Поп музиката, която буквално диша във врата на Рока със своите 25,62%.

Почитателите на рапа в България също не са малко, след като Хип-хопът се оказва третия най-предпочитан музикален стил сред младите хора в България, събирайки 18,44%.

Електронният саунд пък е с актив от 13,61%, следван от Попфолка с... 9,00%. В дъното на класацията за любимите музикални стилове на младите хора в България се намират Реге и Ска с 3,22% и Класика и Джаз с 2,04%.

*Томболата се извърши чрез автоматично теглене със специализиран софтуер.

Сподели.