22 Април 2018, 03:51

DC Starter Pack – всичко за вашия нов iPhone

Google+ Pinterest LinkedIn +

Силиконов калъф, оригинален кабел, зарядно устройство и поставка за кола, за да сте готови за път.

Всеки уважаващ себе си мобилен потребител знае, че покупката на смартфон е само първата крачка; за да използвате пълноценно мобилната си джаджа, ви трябват още доста аксесоари. А когато току-що сте станали щастливи собственици на чисто нов iPhone 6 или iPhone 6s, направо е задължително да се погрижите за нещата, които ще ви трябват най-много.

И точно тук на помощ идва DC Starter Pack (цена 59 лв.) – една практична колекция от четири важни аксесоара, която ще ви спести излишното обикаляне по магазините и ще ви предостави качествено изработени продукти на достъпна цена.Пакетът включва три задължителни за всеки динамичен мобилен потребител аксесоара: силиконов калъф, оригинален кабел, зарядно устройство и поставка за кола, всичките предназначени за актуалните модели смартфони на Apple.

Калъфът, разбира се, е първото нещо, с което трябва да се снабдите, защото едва ли ще искате скъпият ви телефон да стои незащитен в джоба или чантата. Изработен от висококачествен TPU силикон, този кейс е практично  решение за надеждна защита на вашия iPhone. Материалът е с дълъг живот, не се износва лесно и смело издържа на най-различни степени на огъване и скъсване. Друга важна характеристика е фината изработка на кейса, която напълно пасва на елегантните смартфони на Apple. Силиконът обвива плътно апарата, като в същото време е изключително тънък и почти не може да усетите да придава допълнителен обем. Достатъчно е само да вземете калъфа в ръка, за да усетите колко стабилно приляга той, което елиминира всякаква опасност от изплъзване. Добавете към това неоспоримата здравина при удари, изпускания и натиск – все неща, на които със сигурност няма да искате да изложите вашия новичък телефон – и калъфът става логичният пръв избор при покупката на аксесоар.Зарядното устройство за кола е друга екстра, която попада повече в категорията на необходимите, отколкото на луксозните аксесоари. Помислете сами – за какво ви е и най-скъпият телефон, ако батерията в него не е в състояние да осигури заряд дори за един разговор. Тази джаджа се монтира директно в запалката на колата и допълнително е подсигурена със защита срещу късо съединение, високо напрежение и прегряване. LED светлината ви подсказва кога батерията е заредена докрай, а олекотеният дизайн е идеален за уред, който ще ползвате на път.А че телефонът ще се ползва, когато сте на път, е повече от ясно. Все повече свикваме да разчитаме на нашите смартфони като удобна навигация или пък мобилен плейър. Ето защо ви е необходима и поставка, в която да оставите телефона, докато шофирате. Стойката е универсална и поддържа широк кръг от различни мобилни устройства. Захватът е силен и издръжлив и няма да се разхлаби с времето или при натиск. Джаджата е тествана многократно за стабилност и можете да бъдете уверени, че ще задържи телефона ви дълго време. От вас се иска просто да му хвърляте по един поглед от време на време, проверявайки GPS функцията, или пък да се наслаждавате на любим филм или музика в движение.

Накрая идва и кабелът – удобна джаджа с дължина цели 100 сантиметра за лесно свързване на вашия iPhone (а като бонус – и на iPod). Оригинална изработка, здравина и бърз пренос на файлове – какво повече можем да кажем!

Комплектът DC Starter Pack с четири аксесоара е най-лесният начин да оборудвате вашия чисто нов смартфон с всичко необходимо за неговото пълноценно ползване, когато сте в движение. Той ви гарантира пълна защита и практична употреба на телефона по начин, който ще удовлетвори и най-взискателния потребител.

Купи DC Starter Pack ТУК

Сподели.