Spigen Volt Pack – по-дълъг живот за вашия iPhone

Google+ Pinterest LinkedIn +

Както често отбелязваме, двете най-големи слабости на съвременните смартфони са тяхната крехкост и батерията. Не би ли било супер да можем да решим и двата проблема с един замах?

Едно изпускане от неголяма височина и... вместо портал към цялото познание на човечеството държите в ръката си парче пластмаса със зле работещо огледало. Оставите ли телефона малко по-дълго без пряка връзка с пъпната му връв (кабела за захранване), получавате същия резултат.

За щастие, и двете затруднения са лесно решими – трябва само да се сдобиете с правилната допълнителна джаджа. Ако притежавате iPhone 6 или 6S, правилната джаджа се нарича Spigen Volt Pack Battery Case (цена 149 лв.).

Spigen Volt Pack Battery Case 3100 mAh

Този аксесоар съчетава в себе си две неща – здрав удароустойчив кейс, който да предпазва телефона от нараняване, и мощна вградена батерия, която да му осигури по-дълъг живот. Всяка една от двете функции поотделно би била прекрасна; двете заедно са почти незаменими.

Първо да обърнем внимание на защитната част - Volt Pack кейсът е направен от висококачествени материали – поликарбонат, полимер и термополиуретен. Има подсилена конструкция, която защитава корпуса и екрана на смартфона, но същевременно осигурява безпрепятствен достъп до всичките му функции. Освен това повърхността му е матирана, така че да не се изплъзне от ръката ви.

Калъфчето е с Edge функционалност, което ще рече, че ръбовете му са над самия дисплей и екранът няма да се надраска, ако го поставите с лице надолу върху грапава повърхност, тъй като на практика няма да има допир с нея. Отворът за камерата е достатъчно голям за безпроблемни снимки, а всички хардуерни бутони са напълно достъпни и работата с тях не е затруднена.

Spigen Volt Pack Battery Case 3100 mAh

Другият бонус – батерията – е с капацитет от 3100 mAh (за сравнение - вградената батерия на iPhone 6 е 1810 mAh). Можете да зареждате телефона директно с кейса, който пък осигурява 150% допълнително захранване. На гърба на аксесоара има няколко светлинки, които указват нивото на заряда – доста удобно.

Разбира се, налага се да направите малка жертва с външния вид на телефона – с Volt Pack той става осезаемо по-дебел, но няма как. Освен това самият калъф е направен с идея за полезност, а не толкова за добър външен вид. Като цяло обликът му е доста постен. Но ползите от него определено надхвърлят многократно този дребен минус, а ако искате изцяло дизайнерски кейс, ще трябва да се простите с допълнителната батерия.

Като цяло Spigen Volt Pack предоставя най-доброто от двата свята на сигурността и допълнителната функционалност. Да, не е най-красивият кейс на света, но би трябвало лесно да преглътнете този недостатък, като имате предвид, че е в състояние да спаси телефона ви. Ако търсите нещо повече от добър външен вид и държите винаги да сте на линия – това е аксесоарът за вас.

Купи Spigen Volt Pack Battery Case 3100 mAh ТУК

Сподели.