Яна Грудева и Антон Хекимян са водещите на реалити шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели!" по bTV

Pinterest LinkedIn +

Моделът Яна Грудева, позната на телевизионните зрители от предаванията "Последно 10" и "Падащи звезди", и репортерът на bTV Антон Хекимян са водещите на новото приключенско реалити в ефира на медията - "Африка: Звездите сигурно са полудели!".

Заедно с участниците в шоуто двамата ще имат възможността не просто да се запознаят с местния бит, култура и начин на живот, но и сами да опитат предизвикателствата, които ще им предложи Африка.

"Очакват ни страхотни емоции и преживявания. По време на кастингите обещах, че ако ме изберат за водеща, ще скоча с бънджи от водопада Виктория.

Впоследствие разбрах, че ще има подобно предизвикателство от един мост, висок близо 100 м., и вече не съм сигурна дали ще удържа на думата си, но ще направя всичко възможно", споделя Яна Грудева.

"В работата си винаги търся уникалните и много силни емоционално истории, необикновените случки и събития, разказани с най-простите човешки думи и докосващи по неповторим начин човешката душа.

Сигурен съм, че Африка ще ми предостави много такива емоции, които след това ще имам възможност да разкажа", казва от своя страна Антон Хекимян.

Още за "Африка: Звездите сигурно са полудели!">>

Сподели.