"Африка: Звездите сигурно са полудели!" - bTV представя ново реалити по лиценз на Star Safari

Pinterest LinkedIn +

"Африка: Звездите сигурно са полудели!" е заглавието на най-новото реалити, чийто дебют у нас предстои през есента на 2013 г. Форматът ще представи приключенията на популярни, атрактивни и изненадващи за българската аудитория лица, които ще трябва да докажат способностите си в една враждебна и непозната среда.

Шоуто е по лиценз на световното Star Safari, собственост на Sony Pictures Television, и залага най-вече на сблъсъка на различни култури.

В продължение на няколко месеца светът на "полуделите звезди" ще бъде светът на дивото, на дебнещите отвсякъде предизвикателства и на загадъчните бушмени, които българският зрител познава от култовата комедия "Боговете сигурно са полудели".

Участниците ще посетят едни от най-екзотичните места на Черния континент - от тучната савана при река Чобе до самото сърце на пустинята Калахари, от опасните блата при делтата на Окаванго до страшните хълмове на Моколоди. Те ще трябва да разкрият тайните на Африка, докато се забавляват.

Събитията, които ще бъдат част от ежедневието на участниците, са от най-различно естество – от чисто физически, през културно-образователни до такива, които поставят на изпитание интелигентността, ловкостта, съобразителността и смелостта на звездите.

Продуцент на предаването е bTV, а изпълнителен продуцент - "Паприка латино".

Сподели.