"Африка: Звездите сигурно са полудели": Обявиха първите участници в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Bobo и журналистът Георги Тошев са сред 15-тината участници в дебютния за България сезон на шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели!", които близо два месеца ще живеят на най-горещия континент и ежедневно ще се сблъскват с предизвикателства и премеждия от различно естество.

"Вълшебната думичка беше Африка - да отида в Африка е моя мечта от малък. Нямам никаква идея какво ме очаква. Хората, които правят това реалити, нарочно ме държат в неведение, за да мога да съм тотално изненадан. Което е готино - аз обичам изненадите", споделя 29-годишният Bobo.

Неговото име се свързва с едни от най-големите български хитове през последните две години като "Виновен" на 100 Кила, "Дим да ме няма" на Графа, "Секунда" на Орлин Павлов, "Министърът на веселието" на Криско и др., в които е гост-изпълнител.

"Да изнесеш едно реалити в чужбина, особено в Африка, е изключително, изключително трудно и рисковано, но пък и пълно с един приключенски дух, който не ми е чужд, така че аз не се готвя по никакъв начин физически, нито психически.

Просто моят учител, приятел и много скъп човек Пракаш Белвал - индиец, женен за българка, ми казва: "Остави се интуицията да те води. Понякога животът се случва извън това, което ти си мислиш", допълва водещият на предаването "Непознатите" ("Другата България", "Артефакти") Георги Тошев.

В "Африка: Звездите сигурно са полудели!" ще участват още писател, учен, други музиканти и авантюристи, които ще подложат на изпитание не само своите ловкост и сила, но и съобразителност и интелигентност, разкриват продуцентите на шоуто - "Паприка Латино".

Сподели.