Анна Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV, ще водят ново предаване по Нова ТВ

Pinterest LinkedIn +

Популярната двойка ТВ водещи Анна Цолова и Виктор Николаев са сред новите попълнения в редиците на Нова телевизия, обявиха от медията. Един от най-успешните телевизионни тандеми ще води ново публицистично предаване, което ще стартира през септември 2013 г.

На този етап това е единствената официална информация от Нова ТВ.

Същевременно от bTV излязоха с коментар по повод напускането на Цолова и Николаев, чието отсъствие от ефира на телевизията предизвика най-различни спекулации в информационното пространство. Самите водещи обявиха в изданието на "Тази сутрин" от 2 август 2013 г., че излизат във ваканция и предаването няма да се излъчва през август, но ще се завърне в началото на септември.

"Днес екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на "Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия.

През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!", казва се в съобщението на bTV.

Това лятото е първото от създаването на медията, в което сутрешният й блок е спрян. Досега винаги са били привличани други журналисти за временни заместници на титулярите по време на заслужената им лятна почивка.

Сподели.