Слави Трифонов подписа нов договор с bTV, отказва сътрудничество с vbox7

Pinterest LinkedIn +

В последното за сезона издание на "Шоуто на Слави" водещият Слави Трифонов обяви, че се е договорил с ръководството на bTV предаването му да продължи да се излъчва от националната медия и през следващите три години.

По този начин шоуменът опроверга упорития слух, че от есента той и екипът му ще работят с TV7.

Освен това в разговор с Иво Сиромахов, който беше седнал на стола на водещия, Трифонов съобщи, че шоуто му се е задържало на екран почти 13 години и обяви, че това е безпрецедентна продължителност за подобен формат в България.

По повод предстоящия сезон Слави Трифонов каза, че екипът му има готовност да реализира нови рубрики в шоуто, както и цели отделни предавания или поредици с развлекателен характер като "Младост 5", ако bTV направи подобни поръчки.

Сред сигурните лица, които ще продължат да се изявяват в "Шоуто на Слави", е 8-годишният Митко Андреев, който се сдоби със собствена рубрика в шоуто, след като спечели конкурса "Разсмей Слави". Ученикът се яви като специален гост в последното издание за сезона, а Трифонов със задоволство обяви, че именно предаванията с негово участие се радват на едни от най-високите рейтинги в телевизията.

Колкото до представянето на шоуто в интернет шефът на "Седем осми" съобщи, че ще продължи да си сътрудничи с множеството платформи на bTV, но е прекратил всякакви отношения с мрежата за видеосподеляне vbox7, тъй като не одобрява включването й в различни "кампании", а освен това сайтът не гарантира защита на авторските права.

Обяснявайки, че мащабите на българския пазар са сравнително скромни (на фона на американския например), водещият съобщи, че тази година не планира турне, тъй като няма достатъчно рекламодатели, чието спонсорство би гарантирало ниска цена на билетите за феновете на шоуто.

Разсъждавайки по темата, Слави Трифонов сподели личното си мнение, че по време на управлението на ГЕРБ на бизнеса са били наложени ограничения, които са се отразили и на развлекателната индустрия.

Сподели.