100 000 награда в новото реалити на TV7 "Музикална академия"

Pinterest LinkedIn +

През есента на 2013 г. в ефира на TV7 ще стартира дебютното издание на "Музикална академия" - нов оригинален реалити формат на продуцентския тандем Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Основната идея на "Музикална академия" е изградена върху сблъсъка между миналото, настоящето и бъдещето на българската музика. В шоуто ще се състезават три групи изпълнители: музикални легенди, обичани от няколко поколения българи, най-актуалните звезди в момента, които непрекъснато пускат нови парчета и диктуват модата на нашата музикална сцена, и неизвестни таланти, които до този момент не са намерили шанс за изява.

"Музикална академия" ще продължи три месеца. Всички участници ще живеят заедно под един покрив, където ще бъдат изолирани от външния свят, и ще се борят за голямата награда от 100 000 лв.

В академията те ще репетират и ще се подготвят за големите концерти, които ще изнасят всяка седмица. Сцената на шоуто ще е с обща площ от близо 1000 кв. м. и според продуцентите ще е най-грандиозната сцена на музикално предаване, правена в България.

Музикален продуцент на новия формат е Владимир Ампов-Графа.

Сподели.