Християна Лоизу грабна първата си победа в „Като две капки вода“, Ал Бано ще бъде гост на шоуто другата седмица

Pinterest LinkedIn +

Следващата седмица специален гост на любимото шоу ще бъде италианската звезда Ал Бано

В деветата вечер на шоуто за звездни имитации в този сезон до победата за първи път достигна Християна Лоизу. Певицата се справи великолепно с имитацията на един от най-разпознаваемите родни гласове. Заедно с Етрополския духов оркестър тя изпълни „Едерлези“ като Софи Маринова. „Изпълнението ти беше много добро, харесвам това, което направи“, впечатлен бе Любо Киров.

Първи от асансьора слезе Панайот Панайотов, който влезе в обувките на световноизвестния балкански изпълнител Горан Брегович. Заедно с оркестър "Виво Монтана" той изпя хита „Месечина“, а след това Димитър Ковачев-Фънки коментира изпълнението: „Много ме впечатлихте. Предадохте цялото настроение и духа на Горан Брегович“. Елена Атанасова имитира един от най-емблематичните български естрадни гласове – този на Силвия Кацарова с култовата песен „Топъл дъжд“. „Аз наистина съм възхитена. Вие сте една много талантлива актриса и певица“, похвали я самата Силвия Кацарова. Актьорът Владимир Зомбори впечатли с блестяща имитация на Дара. „Ти си невероятен – не спря да танцуваш и да пееш с енергията на Дара", каза Хилда Казасян. Мария се потопи в света на италианските шлагери със „Sara Perche Ti Amo” на триото "Ricci E Poveri". „Все едно слушах певицата от триото“, сподели Веселин Маринов.

Джулиана Гани се изправи пред едно от най-големите си предизвикателства и облече ексцентричния костюм на сензацията Lady GaGa. „Искам да аплодираме Джулиана за старанието и актьорската игра“, коментира Любо Киров. Наско от Б.Т.Р. представи друга музикална икона – Мадона. „Влезе с устрем и желание в тази задача. Страхотни танци“, впечатлена бе Хилда Казасян от изпълнението му на „Like a Prayer”. Иво Аръков се превъплъти в абсурдния образ на украинската звезда, спечелила второ място на конкурса "Евровизия" през 2007 г. – Верка Сердучка. След прекрасната му актьорска игра Хилда Казасян сподели: „Тази имитация беше абсолютно едно към едно с оригинала. Това е шоуто“.

Следващият понеделник (22 април) шоуто „Като две капки вода“ ще посрещне много специален гост. Част от журито ще стане световната звезда Ал Бано. Именно заради тази изненада за първи път в историята на предаването се появи Рулетка на участниците, която да отреди кой от тях ще имитира Ал Бано пред самия него. Честта се падна на Наско от Б.Т.Р. Веднага след това бутонът на късмета отреди Елена да се превърне в Тил Линдеман, Джулиана да изпълни Майли Сайръс, Мария да имитира Cardi B, Панайот да пее като Стиви Уондър, Владимир Зомбори да влезе в ролята на Стивън Тайлър, Иво Аръков да бъде Давид Дамяно, а Християна да излезе като "Bee Gees".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.