Азис изстреля Владимир Зомбори на върха, Християна Лоизу и Наско от БТР се справиха блестящо!

Pinterest LinkedIn +

Снощи „Като две капки вода“ събра на една сцена някои от най-обичаните български звезди в епизода, посветен на българските дуети. Зрителите на "Нова телевизия" станаха свидетели на бляскав спектакъл, посветен на българската музика, в който участниците излязоха под прожекторите заедно с известни български изпълнители. С пета победа за сезона този понеделник си тръгна актьорът Владимир Зомбори. Той се превъплъти в краля на попфолка Азис и изпя песента „По, по, по“, а до него застана друга голяма звезда от жанра – певицата Галена. „Заблуди ме, че съм на сцената с Азис. Невероятен беше“, призна Галена.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро първо представиха дуета „Стая с лилави стени“ на Дони и Момчил. В ролята на Дони влезе Наско от БТР, а заедно с него бяха Момчил, както и звездите от „Каналето“ Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. „За първи път нямаше помен от Наско, имаше изцяло всичко от Дони“, каза Хилда Казасян. След него зрителите видяха Християна Лоизу като Мария Илиева, а с нея беше Миро, с когото заедно изпълниха баладата „Ако утре няма днес“. „За първи път се наслаждавам по този начин на песента и това ме докосна много силно“, коментира самата Мария Илиева със сълзи на очи.

Феновете на Влади Зомбори, който отново грабна победата, оцениха обективно някои от неговите конкуренти, които също заслужаваха признание тази вечер. "Със сигурност Християна, Наско и Елена бяха по-близо до образите си и заслужаваха да победят повече, да Владо дотук представи много добре изпипани образи, но както всеки нормален човек е нормално невинаги да е перфектен, въпреки старанието си, тази вечер определено не беше най-добрият и тази победа е леко странна и необоснована", "Много, много харесвам Владо Зомбори, и наистина смятам, че той трябва да е победителят в този сезон, но също така мисля, че тази вечер Елена или Християна заслужаваха победата! Адмирации и за Наско!" - коментираха някои от тях в социалните мрежи.

Естрадният дует „Шик“ също се качи на сцената, като в ролята на Краси Гюлмезов влезе Панайот Панайотов, а редом с него беше Вили Гюлмезова. „Беше ми много драго да видя как изглеждам отстрани и много приятно някой да пее моя песен. Панчо, беше много добър“, каза Краси Гюлмезов. Следващият дует бе „Недей да ме будиш“ в изпълнение на Мария и Тино. „Беше изключително вълнуващо да видя имитация на това парче. Беше страхотно, чувствено и за мен беше удоволствие да те гледам като себе си“, коментира Дара Екимова имитацията на Мария.

Шоуто продължи с Иво Аръков, който се справи отлично с образа на Константин в дуета му с Алисия „Не си ти“. „Иво се справи просто брилянтно. Това е емблематична песен и ти я изпя идеално“, възхитена бе Алисия. Джулиана Гани и Валентин Спасов изпяха една от най-обичаните нови фолклорни песни „Сине, сине“. „Чувството е уникално, защото Джулиана ме върна 18 години назад. Поздравления, справи се много добре и ще я поканим на някое наше участие“, не скри емоцията си Севдалина Спасова. Елена влезе в ролята на незабравимата Ваня Костова, а с нея излязоха изпълнителите от формация "Тоника СВ" и разчувстваха всички с баладата „Обич“. „С Ваня бяхме много добри приятели. С това изпълнение оживяха спомени и мисли“, разчувства се Веселин Маринов“.

Следващия понеделник (15 април) в 20:00 ч. зрителите ще могат да видят новите превъплъщения на звездните участници. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Горан Брегович, Иво Аръков ще изпълни Верка Сердучка, Джулиана Гани ще трябва да имитира Lady GaGa, Мария ще пее като "Рики е Повери", Елена ще влезе в ролята на Силвия Кацарова, Наско от БТР ще бъде Мадона, Християна ще стъпи в света на Софи Маринова, а Владо Зомбори ще се превърне в Дара.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.