Зомбори грабна победата и сърцата на зрителите в седмия епизод на "Като две капки вода". Вижте го в образа на Майкъл Джексън!

Pinterest LinkedIn +

Възхитителните превъплъщения видяхме на сцената на "Като две капки" вода снощи, а актьорът Владимир Зомбори за пореден път плени публиката в кожата на Майкъл Джексън

Пръв на сцената излезе фронтменът на Б.Т.Р., който бе неузнаваем в образа на сръбската певица Мария Шерифович. Наско се изправи пред сериозното предизвикателство да изпълни песента „Молитва“, която спечели „Евровизия“ в Хелзинки през 2007 година. “Това е една страхотна певица с огромен глас. Покрай тази песен изслушах всички песни, които е издавала“, сподели Наско. „Убийствено и феноменално изпълнение“, категоричен бе Фънки.

Бутонът на късмета отреди на Мария не по-лесната задача да влезе в обувките на канадския певец Тhe Weeknd и изпя хитовото парче "Save Your Tears", спечелило наградата „Глобален дигитален сингъл през 2021“ и оглавило световните музикални класации. „Образът изисква сериозна актьорска игра, синтезирана в песен. Самото видео изглежда лежерно, но всичко изисква голяма подготовка“, сподели Мария. „Успя да предадеш настроението на Тhe Weeknd“, даде своята оценка журито.

Актрисата от „Сатиричния театър“ Елена Атанасова извиси глас като уникалната Адел и разчувства публиката с емоционалната балада "Easy Оn Me", посветена на развода на изпълнителката. „Изпя песента приказно, искаше ми се да пееш още“, даде своята оценка Фънки.

Джулиана Гани се превъплъти в образа на Дичо от D2 и изпълни хитовото парче „Ледено момиче“. „Мъжките образи не са ми силата, но ще видим какво ще се случи". „Удоволствие беше да те слушам. Бях предубеден, но направи страхотен образ“, каза Любо Киров.

Иво Аръков се гмурна смело във вихъра на танците с образа на Дуа Липа и диско парчето "Houdini". „Трудно ми е да вляза в блендата на Дуа Липа. Етиен ме съветва да олекотя пеенето, но все още търся своя женски образ. Трудно ми е да звуча като жена“, сподели актьорът.

На Християна Лоизу се падна една от най-трудните задачи на вечерта: тя се превъплъти в образа на легендата Уитни Хюстън и изпя сантименталната балада "One Мoment in Тime" (1988 г.). „Тази песен просто ви лежи и е много въздействаща. Показахте качествата си като добре имитираща певица“, сподели впечатленията си от изпълнението Веско Маринов.

Победителят от шести лайф Владимир Зомбори бе неузнаваем в образа на иконата Майкъл Джексън. Той изпя песента "Earth song", която отправя послание за повече грижа към природата. „Ти направи едно най-високите нива на имитация до момента“, категоричен беше Любо Киров. „Това не е просто имитация, а истинско въздействие. Ти ни отвя“, сподели Хилда Казасян.

"И нека да поздравим победителя тази вечер. Пред такова изпълнение остава човек безмълвен и всички хубави думи, които мога да напиша, няма да са достатъчни, за да опишат емоциите и възхищението ми от тази имитация, от това представяне! Толкова прочувствено и красиво беше! Не съм вярвала, че някой артист дотолкова може да се доближи до оригиналния образ, който трябва да пресъздаде, и то на Майкъл Джексън! Цял спектакъл имаше на сцената - децата, останалите хора, декора и Владо в центъра на този изключителен момент! Много емблематична и хубава песен, носеща послание! Огромни адмирации за всичкия труд, старание, отдаденост и още, и още..., които той влага и показва в шоуто! Изключителен за пореден път! Джъстин, Адел, Васил Найденов, Кейти, Майкъл... докъде се простират възможностите му...!?" - възкликва зрителка в социалните мрежи, а възхищението й е споделено от стотиците фенове на младия актьор.

В края на вечерта Панайот Панайотов вдигна публиката на крака с хитовото парче на гръцката музикална легенда Василис Карас "Den Milame Idia Glossa".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.