Владимир Зомбори се раздаде на сцената и спечели шестия лайф на „Като две капки вода“

Pinterest LinkedIn +

Звездата от сериала "Вина" получи специална награда и подкрепи с победата си фондация "Александър Русев"

Отмина още една луда пролетна вечер на сцената на „Като две капки вода“. Снощи пръв в шуто за имитации се представи актьорът Иво Аръков, на когото се падна задачата да се преобрази в Краля на рокендрола Елвис Пресли и да изпълни парчето, станало символ на неговия творчески възход и покорило сърцата на феновете му по света – "Suspicious minds".

Това беше най-доброто ти представяне до момента. Беше овладял всички специфики на образа. Не преигра дори и за секунда. Браво!“ - даде своята оценка Хилда Казасян.

Шоуто продължи с предизвикателната имитация на Джулиана Гани, на която бутонът на късмета отреди да влезе в обувките на Краля на латиноамериканския поп - остроумния пуерториканец Рики Мартин - и да изпълни хитовата му песен "Мария".

Водачът във временното класиране Владимир Зомбори се превърна в носителката на многобройни музикални награди и номинации американска певица Кейти Пери и изпя нейния хит "Roar" – едно от най-гледаните парчета в "YouTube" за всички времена. „Влади ни показа как се прави шоу на световно ниво“  категоричен бе Любо Киров. „Влезе в образа и го направи безкомпромисно“  сподели оценката си Веско Маринов. „Това беше една от най-добрите Ви имитации“  отпусна се и Фънки.

Мария се преобрази в един от големите символи на родната естрада  неотразимата Елвира Георгиева  и изпълни песента „Мечта за всички“. „Тя е изключителна жена и певица. Има специфичност в „ч“-то. Това ще изисква стабилна изработка. Това е едно от най-трудните парчета, които съм правила до момента. Пожелавам си да постигна нещо близко до нея“ – каза Мария преди шоуто. Мария, представи се много добре! И много приличаш на нея. Почувствах носталгия за времето, когато с Елвира вървяхме заедно по стъпалата на творческата ни кариера“ – сподели Веселин Маринов. Самата Елвира Георгиева беше сред публиката и похвали имитаторката, но Фънки беше доста груб, споделяйки мнението си за качествата на песента за коминочистача.

Мъжки образ изпита артистичния и музикален талант на актрисата Елена Атанасова, която се превърна в носителя на „Златен глобус“ актьор и продуцент Джим Кери в сцена от супергеройския фентъзи филм „Маската“. „Жесток хаос от звуци и стилове. Ще заложа на актьорско изпълнение с танц и хореография. Много се постарах, но ще видим какво ще излезе“, сподели актрисата. "Накара ме да се почувствам като публика в скъп мюзикъл. Това е един от най-силните образи тази вечер", оцени представянето ѝ Любо Киров.

Елена Атанасова в ролята на Маската
Зрителите също оцениха високо представянето на актрисата: "Браво на Елена! Винаги я ощетяват, а тя е много старателна и винаги добре подготвена, колкото и труден образ да ѝ се падне. Браво!"; "Харизматична, енергична, емоционална и много талантлива актриса! Много трудна задача, с която се справи чудесно"; "Артистът си е артист! Велико!"; "Много добра, Елена, но много подценявана от журито"; "След Зомбори, Елена е другият най-добър и старателен човек. Справи се блестящо. Удоволствие е да я гледам"; "Удоволствие е да я гледаш и слушаш!"; "Невероятна беше Елена като Маската! Тя беше моят фаворит"; "Елена заслужава победата тази вечер. Браво!" – това е само малка част от коментарите, с които възхитените зрители изразиха възторга си от актрисата.

Любовна балада, посветена на любимата жена, се падна на естрадната легенда Панайот Панайотов. Бутонът на късмета му отреди едно от най-обичаните парчета на Ед Шийрън – "Perfect". „Много съм доволен, че ми се падна точно той. Тембърът му е специфичен, но мисля, че ще се справя. Сякаш обаче това е най-трудната ми задача“ – сподели ветеранът преди шоуто.

Наско от Б.Т.Р. се впусна смело в поредното музикално предизвикателство, което го превърна в друг участник от сезон 12 на „Капките“ – Панайот Панайотов. Рокаджията изпълни хита „Обич“, дала името на първия самостоятелен албум на Панайотов. „Опитвам се да докарам лекотата, с която звъни неговия глас. Бил съм на 9 години, когато е заснемал клипа към песента“ – сподели Наско. „Усетих спокойствие и добронамереност и представи песента по най-добрия начин– коментира Веско Маринов.

С „Дяволско желание“ Християна Лоизу разтърси сцената на „Като две капки вода“ в образа на поп фолк иконата Преслава. „Песента е трудна откъм орнаментика. Трябва да бъда по-експресивна и предизвикателна“, сподели Християна. "Много съм доволна от излъчването и от начина, по който се справи с песента– каза Хилда Казасян. Самата Преслава гледа имитацията на живо и поздрави Християна за представянето ѝ.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.