Елена Атанасова спечели „Като две капки вода“, а световната звезда Ал Бано гостува на шоуто

Pinterest LinkedIn +

Седмица преди полуфинала победата отиде при актрисата Елена Атанасова

Снощи „Като две капки вода“ предложи специално шоу: легендата на италианската музика Ал Бано стана част от журито на предаването заедно с Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Любо Киров. Специалният гост не скри вълнението си да е на сцената на шоуто и дори се включи в изпълнението на Наско от Б.Т.Р., който имаше честта да имитира именно него.

На крачка от полуфинала победата успя да грабне Елена Атанасова, която взриви публиката с образа на Тил Линдеман от немската метъл група "Rammstein". С безупречната имитация и изпълнението на песента „Benzin“ тя впечатли журито, зрителите, менторите и колегите си. „За мен образът ти беше изпълнен едно към едно“, каза Хилда Казасян за представянето на Елена.

Иво Аръков откри предаването с образа на вокалиста на рок сензацията "Maneskin" – Дамяно Давид. „Изключителна имитация с цялата лудост, която си вкарал в нея“, каза Хилда Казасян след горещото изпълнение на актьора. След него Панайот Панайотов седна зад клавишите като музикалната икона Стиви Уондър. „Поздравления за господин Панайотов, който показа истинско майсторство тази вечер“, коментира Любо Киров. Зрителите се насладиха на още едно рок изпълнение, което им подари Владимир Зомбори. Той се превърна в Стивън Тайлър от "Aerosmith", а след баладата „I Don’t Wanna Miss A Thing” със специалното участие на симфоничен оркестър Димитър Ковачев-Фънки сподели: „Много добро попадение, вокално беше чудесен“. Мария се превърна в една от звездите на световната рап музика - ексцентричната Cardi B. „Нямаш толкова органичен образ, колкото този“, впечатлена бе Хилда Казасян.

Победителката от миналата седмица Християна Лоизу представи феномена "Bee Gees" и подари диско настроение с вечния хит “Stayin' Alive”. „Останах много впечатлен от начина, по който изпяхте песента“, похвали я Веселин Маринов. Джулиана Гани имаше сложната задача да имитира един от най-разпознаваемите съвременни гласове – този на фурията Майли Сайръс и хита й „Midnight Sky”. „Видях образа, който беше на видеото, пред себе си. Страхотна беше“, коментира Фънки.

Вечерта завърши с дългоочакваната имитация на Ал Бано. Наско от Б.Т.Р. имаше честта да представи образа на италианската звезда. Той вдигна на крака публиката с „Felicita”, а самият Ал Бано се включи в изпълнението и пя заедно с Наско на сцената на „Като две капки вода“. Италианката легенда не скри вълнението си и сподели: „За първи път някой прилича на мен и пее по същия начин като мен. Това беше много специален момент“. Наско пък призна: „За мен беше огромно вълнение да пея заедно със звезда от този ранг. Усещането да съм толкова близо беше неописуемо“.

Следващия понеделник (29-и април) зрителите на "Нова телевизия" ще имат възможност да проследят дългоочаквания полуфинал на 12-и сезон на предаването, в който ще станат ясни четиримата финалисти. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Мик Джагър, Джулиана да изпълни Дуа Липа, Християна да имитира Бритни Спиърс, Владо Зомбори да пее като Джордж Майкъл, Мария да влезе в ролята на Кайли Миноуг, Иво Аръков да се превъплъти във Васил Найденов, Наско от Б.Т.Р. да се превърне в Йорданка Христова, а Елена да излезе като Едит Пиаф.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.