Гръцки сараи! Снахата на Доган спи за 1000 лева на нощ! Вижте уникалния лукс (СНИМКИ)

Pinterest LinkedIn +


Сараите на Ахмед Доган се пренесоха в Гърция! Образно казано, разбира се.

Снахата на Сокола – красивата Памела Жейнова, избра райския гръцки остров Скиатос за своята лятна почивка. Нито тестовете за Ковид-19, нито задължителните маски бяха в състояние да спрат милионерската снаха да се попече под гръцкото слънце.

Разбира се, половинката на Демир Доган не отседна в случаен хотел, а 5-звездният луксозен и тузарски комплекс „Еливи“, където нощувката започва от 500 лв.

Пак се подразбира и че Памела не е букнала обикновена двойна стая, а едно от най-скъпите помещения в хотела. Премиум суитът разполага със собствен голям басейн, хидромасажна вана и е достатъчно просторен, за да събере 6-членно италианско семейство.

Снахата на Доган обаче е на почивка само с 1-годишния си син и половинката си Демир. Цената на луксозния суит на нощ е 1000 лева с включена закуска, показа проверка на Avtora.com.

Памела Жейнова и синът на Ахмед Доган нямат брак. По време на бременността й двамата бяха на косъм от раздяла, тъй като Демир видимо не бе готов за подобно сериозно обвързване. Под натиска на баща си той все пак поиска ръката на Памела, но церемонията все още се отлага.

Памела е дъщеря на футболния мениджър Николай Жейнов. Семейството й разполага със солидни финансови средства така, че на красавицата да не й се налага да разчита на наследството на Демир.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.