Владко Данаилов изригна: Лъжа е, че съм изхарчил наследството на баща си!

Pinterest LinkedIn +

След многобройните писания, че е изхарчил до стотинка наследството на Стефан Данаилов, синът му Владимир потърси ефир да опровергае тези слухове.

Според думите му, нито лев от парите, които Ламбо му е оставил, не са похарчени.

Въпреки че продължава да учи в Щатите, той успява да пази оставеното от баща му. Със съпругата му Виктория се издържат от нейната заплата. Тя работи като учителка. Макар парите да не са много, двамата свързват двата края.

Отказват финансова помощ и от страна на нейното семейство. Въпреки че то разполага с пари и би им помогнало на драго сърце.

Ще припомним, че в момента Данаилов-младши продължава образованието си зад граница. Той учи за хирург, като изключително сериозно и амбициозно гледа към бъдещето си на медик. Въпреки че в рода на нито един от родителите му няма лекари, той е избрал своето поприще в живота. И следва мечтата си. Макар и това често да го поставя пред изпитания, в това число и финансови.

Владко допълва, че ще се върне у нас за панихидата по повод 9 месеца от кончината на баща му. Тя ще се състои след дни. Младият мъж споделя, че раната от загубата все още е много прясна, затова и той толкова дълго е мълчал.

Сподели.