Vip Brother 2012: Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов напуснаха Къщата

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Ирен Кривошиева и синът й Владимир Данаилов напуснаха Къщата на Vip Brother 2012.

Семейството приключи участието си в шоуто на 8 октомври, след като не получи достатъчна подкрепа от зрителите за сметка на другите двама номинирани за изгонване - Бони и победителя в третото издание в приключенското реалити Survivor - Ники Мартинов.

Ирен и Влади получиха само 22.1% от позитивния зрителски вот и станаха третите изгонени от шоуто. Останалите двама номинирани са получили 26.2% и 51.7%, съответно.

В днешното “Училище за звезди” личното предизвикателство за извънбрачния син на Стефан Данаилов и майка му бе да се срещнат с деца, лишени от родителска грижа от дома в Драгалевци.

Мисията на Бони тази седмица бе да научи три урока по история, като за целта прекара един ден в елитна столична гимназия. Тя бе изпитана от легендата на родната журналистика - Иван Гарелов, който й писа отличен. За да я подкрепят, в студиото на Ники Кънчева бяха Софи Маринова и Катето Евро.

След като изпълни българския химн с цял глас (и нарочна вариация в текста), Бони запя откъс от циганската песен "Ромален Чавален", при което към нея се присъедини Софи Маринова. Двете приключиха пърформанса си така, както Мадона и Бритни Спиърс завършиха своя на 2003 MTV Video Music Awards - с целувка по устните.

За да лобират за оставането на Ники Мартинов в шоуто, в студиото в Нови Хан бяха кметът на Каварна Цонко Цонев и Ивайло Караньотов. Изпълнявайки задачата, поставена му от Vip Brother, спечелилият Survivor софиянец изкара цяла смяна с работници, които почистват улиците на София, за да види как си изкарват парите с честен труд.

Именно той получи медальона на стойност 10 000 лв., който бе даден на Ирен Кривошиева и сина й при влизането им в Къщата.

Сподели.