Владимир Данаилов след Vip Brother 2012: Иван Ласкин и Мариана Попова трябва да останат в Къщата

Pinterest LinkedIn +

Владимир Данаилов и майка му - актрисата Ирен Кривошиева, са третите изгонени от Vip Brother 2012, след като на 8 октомври събраха най-малко положителни гласове от зрителите на Нова ТВ. Часове след излизането си от Къщата, синът на големия български актьор Стефан Данаилов коментира пред Avtora.com представянето си в шоуто, конфликтите сред съквартирантите, както и мнението на именития му баща за участието му в реалити предаването.

Относно елиминацията си, Владимир заяви, че Бог го е "извадил навреме". Въпреки това не отрича, че майка му е научила много и че именно Ирен Кривошиева е имала най-голяма нужда да влезе в Къщата.

Според Данаилов Vip-овете са "ръководени от слава и пари, което е много лошо за душата. Звездите в обществото са най-далеч от Звездата, от това да хвърлят светлина на народа".

В този ред на мисли той коментира и появата на "сладураната" Памела Андерсън, която "се е отворила по-лесно", за разлика от българските звезди, които "държат сърцето си в затвор". 

На въпроса кой е неговият фаворит в шоуто, Владимир коментира: "Моята подкрепа не е базирана на това дали ще победиш, или не, а по-скоро за победа на душата. Някои хора имат по-голяма нужда да седят и това е нуждата да разберат какви са.

Който трябва да остане най-дълго, ще остане. Има перфектна притча за това – "Последният ще стане първи". Последният в този смисъл е този, който е най-далеч от Бог и трябва да стане първи, за да открие себе си. Да остане в този Ад, за да намери смисъла", като допълва:

"Ласкин, ако може да остане за два месеца, ще му е доста добре. Също така и по-затворените хора, които някак си не могат да надскочат себе си и трудно се учат. Мариана ще е хубаво да поостане малко."

Относно мнението на Стефан Данаилов за участието му във Vip Brother, той коментира: "Той не иска да се показвам, но аз съм му казал директно, че ще правя това, което искам".

Нападенията, които отправя обществото относно показността на личния живот и семейните отношения между Владимир, Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов, той коментира по следния начин: "Майка ми имаше много нужда от това да се отпусне и да се освободи от тези неща". Според него двамата са показали и друг модел и са помогнали за това хората да разберат, че има и друг път, освен познатия на обществото.

"Смятам, че хората с това възпитание и този начин на живот умират много бързо и много болезнено. Хората, които задържат проблемите в себе си не живеят добре, затова отпуснете се, говорете за всичко, ако имате уста и имате мисъл, значи можете да говорите."

Сподели.