Гърдата на френска спортистка изскочи на Олимпиадата в Пьонгчанг (видео)

Pinterest LinkedIn +

Последните ноти от песента "Shape of You" на Ед Шийрън озвучаваха залата, когато Габриела Пападакис изведнъж осъзна, че хората виждат от нейната форма доста повече, отколкото е планирала.

Блестящият смарагдов костюм на френската състезателка по фигурно пързаляне се разкопча край деколтето по време на Олимпийските игри в Пьонгчан, при което значителна част от гръдата на младата жена бе разголена.

Спортната двойка иначе имаше отлично представяне, като постигна резултат от 81,93 пункта в понеделник, с които се класира на второ място след канадските звезди теса Виртю и Скот Моар.

Това е вторият проблем с гардероба от началото на Олимпиадата. По-рано родената в САЩ фигуристка Юра Мин едва не стана жертва на скъсаната си рокля, но все пак успя да запази самообладание и да довърши участието си в надпреварата.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.