Free Video Downloader - сваляйте качени в интернет видеоклипове отвсякъде бързо, лесно и удобно

Pinterest LinkedIn +

Свалянето на видеоклипове от YouTube по принцип не е сложна операция. Практически всеки от популярните днес бразуъри - Chrome, Firefox, Opera, IE - разполага със специални добавки (които се инсталират допълнително, разбира се), с чиято помощ можете да направите това.

За съжаление повечето от тях предлагат доста примитивен набор от опции, които често се изчерпват просто с възможност да свалите клипа в няколко различни формата. Освен това обикновено те поддържат само и единствено YouTube. Как стоят нещата обаче, ако искате повече и по-гъвкави възможности за контрол? Или ако смятате да сваляте клипове от други услуги за видеосподеляне като Vimeo и Dailymotion?

В такъв случай имате нужда от програмка като Free Video Downloader на Freemake.

Това малко и удивително мощно приложение е напълно безплатно, но за сметка на това предлага огромен набор от възможности за сваляне на мултимедийно съдържание от интернет. Free Video Downloader поддържа повече от 10 000 сайта за видеосподеляне, в това число не само споменатите YouTube, Vimeo и Dailymotion, но и социални мрежи като Facebook и по-малко популярни услуги от типа на Veoh.

Програмата предлага също така опции за сваляне само на звуковата част от даден клип и записа й в MP3, възможности за бързо и лесно конвертиране на съдържание в огромен набор от формати (в това число популярните AVI, MKV, 3GP) и експортиране към iPod, PSP, Android устройства.

Използването на Free Video Downloader е елементарно - просто копирайте адреса на видеоклипа, който искате да свалите, и го вмъкнете в полето за сваляне на програмата. Оттам нататък тя поема нещата и управлява процеса, но ви дава пълни възможности за контрол и избор както на формата, в който да се запише съответният мултимедиен файл, така и информация за размера му и директорията, в която да се съхрани той.

Free Video Downloader ви дава още възможност да сваляте едновременно множество клипове, да спирате свалянето им на пауза и след това да ги продължавате. Можете дори да гледате свалените вече файлове, както и да следите точно какво сте свалили благодарение на Download историята, която програмата пази.

Тя дори предлага опция за управление скоростта на сваляне - можете да я ограничите и да оставите Free Video Downloader да работи във фонов режим и да продължите да сърфирате без тя да ви пречи.

Сподели.