Лили Алън вбеси вегани в Twitter заради прасета

Pinterest LinkedIn +

Британската певица Лили Алън (Lily Allen), която вече носи името Лили Купър (Lily Cooper), стана обект на жестоки атаки от вегани в социалната мрежата Twitter.

Изпълнителката участва в благотворителната кампания на Comic Relief - Денят на червения ден (Red Nose Day). Дотук добре, но тя обещала на някои от последователите в нейния профил да кръсти прасета с техните имена, след което животинките ще бъдат убити и пратени на феновете под формата на бекон.

Това буквално вбесило десетки активисти, които защитават правата на животните и Twitter профила на Лили, прегрял от гневни съобщения.

Впоследствие певицата избухна с отговор, в който нарече веганите "лунатици, които са по-злобни и от феновете на Черил Коул (Cheryl Cole)". Както е известно, Лили отдавна е във вражда с бившата съпруга на звездата на Челси (Chelsea FC) Ашли Коул (Ashley Cole).

За да смекчи реакциите, Лили решила, че за тези, които не ядат месо, но се присъедният към нейния тим за набиране на парични средства, прасетата, кръстени с техни имена, ще им бъдат пращани живи като подарък.

Наскоро Лили Купър роди второто си дете и излезе за пръв път на сцената след раждането през февруари по време на модно шоу в Париж. Нейният дългоочакван трети албум ще бъде издаден до края на 2013 година.

Сподели.