Franz Ferdinand, Metallica, Judas Priest и Siouxsie and The Banchees по телевизия ММ

Pinterest LinkedIn +

Телевизия ММ продължава излъчването на концерти в неделя вечер.

В последния уикенд на месец юли ще бъде излъчен  концерт на Franz Ferdinand е заснет на 31 август 2005 г., по време на легендарния фестивал в Единбърг. Мястото е Princess Street Gardens, красивa местност, сгушена в полите на Edinburgh Castle. Franz Ferdinand изнасят едно наистина грандиозно шоу пред 6-хилядна публика. Концертът включва хитове като “Michael”, “The Dark Of The Matinee” и “Take Me Out” от първия им албум, както и скорошния “Do You Want To” и “The Fallen” от новия им албум “You Could Have It So Much Better”.

През август, ММ продължава с нова серия от ексклузивни концерти на световноизвестни изпълнители. Премиерите им отново са всяка неделя от 20:30 ч., а повторенията – всеки последващ петък, от 23:30 ч.

Първи в редицата са Metallica, със зрелищния си концерт „Cunning Stunts”, който MM ще излъчи в първите две поредни недели на август (06.08. и 13.08). Сниман  в продължение на две нощи във Форт Уортър, щата Тексас, по време на турнето им „Poor Me” от 1997 г., този концерт е невероятно изживяване, както за феновете на групата, така и за всички рок-ентусиасти. В трак-листата присъстват главно парчетата от албумите им  „Loaded” и „Black Album”, но не липсват и класики от дългогодишната им кариера.

На 20.08., MM ще излъчи лайв на Judas Priest с най-доброто от техните брилянтни изпълнения на класически песни от албуми като “Point Of Entry”, “Killing Machine”, “Unleashed In The East”, “British Steel” и смразяващия “Screaming For Vengeance”.

Месецът завършва с концерта на Siouxsie and The Banchees - „Nocturne”, на 27.08. Сниман в продължение на 2 нощи в Роял Албърт Хол, Лондон, „Nocturne” представя Siouxsie and The Banshees в техния апогей. Траклистата на концерта варира от ранни парчетата на групата като кавъра на Lennon/McCartney - Helter Skelter до скорошния “Dear Prudence” (друго парче на Beatles). Голяма част от изпълненията са подбрани от скорошните продукции на групата - “Juju”, “A Kiss In The Dreamhouse”, “Kaleidoscope”.

Сподели.